Loading...
Ремонт МКПП Volkswagen Transporter T5

Найчастіше виробники автомобілів комплектують базові моделі механічними коробками перемикання передач. Необхідність здійснити своєчасний ремонт МКПП Volkswagen Transporter T5 обумовлена ​​тим, щоб не допустити руйнування компонентів трансмісії. Щоб зробити ремонт механічних коробок передач, може знадобитися знімання цих агрегатів, проте частину поломок можна відремонтувати і без зняття коробки.

Заміна сальника колінвала, заміна зчеплення та інших деталей теж часто виконується під час ремонту. Від того, наскільки важка поломка, залежатиме, в які терміни її буде ліквідовано несправність, а також вартість ремонту коробки передач Volkswagen Transporter.

Механічна коробка передач вважається надійним, міцним механізмом. Але у моделях VW Т5 конструктивні деталі часто ламаються при напруженій експлуатації автомобіля. Пошкодження КПП з'являються при агресивному керуванні, постійному перемиканні швидкостей під час простою в тривалих корках, недотриманні рекомендацій виробника, а також при:

- невчасній заміні мастила, або його недостатній кількісті;

- природному зносі запчастин, виробленні ресурсу деталей;

- виборі передач, що не відповідають швидкісному режиму;

- неправильно відрегульованому зчепленні.

Своєчасний ремонт МКПП дозволить усунути несправність на початковій стадії її виникнення, запобігти масштабній поломці вузла та подальшому його капремонту.

Ознаками, за якими звернення до сервісу є обов'язковим, вважаються:

- нехарактерні шуми, свист, гул при наборі чи скиданні швидкості, на холостому ходу;

- тріскіт, хрускіт при включенні п'ятої швидкості;

- брязкіт, стукіт в коробці під час руху;

- неможливість увімкнення передач, їх перемикання;

- туге включення передач;

- мимовільне відключення швидкостей.

Ремонт коробки передач Volkswagen Транспортер Т5, заміна зчеплення, повинні проводитися не самостійно, а професійними майстрами в обладнаному сервісі, адже це складний, трудомісткий процес.

Серед основних причин, що можуть призвести до необхідності ремонту КПП, можна назвати:

- знос основних складових, що є наслідком тривалої експлуатації на граничних режимах;

- несправність коробки перемикання передач, що сталася внаслідок непридатності або неправильного регулювання зчеплення;

- недостатній рівень мастила або несвоєчасна її заміна у КПП;

- порушення правил експлуатації автотранспорту, пов'язані з порядком зміни передач, і навіть вибором відповідної передачі.

Усунення пошкоджень

Фахівці «Autobox-STO » для усунення пошкоджень КПП використовують найсучасніші вимірювальні прилади, обладнання. Наявність досвіду, навичок та знань дозволяє швидко (на термін виконання ремонту впливає складність роботи), якісно замінити:

- задні підшипники первинного, вторинного валу;

- ведений вал, шестерню п'ятої передачі;

- внутрішній фланець;

- муфти синхронізаторів;

- сателіти диференціала;

- сальник колінчастого валу;

- відрегулювати важільно-тягову систему передачі.

Якщо усунути пошкодження шляхом заміни зношених запчастин на нові, неможливо, ми виконаємо заміну коробки Volkswagen Transporter T5 або іншого важливого агрегату. КПП Volkswagen Транспортер Т5 відноситься до важливих вузлів, які приводить автомобіль в рух. Експлуатація автомобіля з несправним агрегатом загрожує значним ушкодженням інших конструктивних елементів, що на тривалий час призведе до неможливості використання транспортного засобу.

Читайте также

Ремонт МКПП Nissan Primastar

Ремонт МКПП Nissan Primastar

Для початку давайте розглянемо особливості коробки передач автомобіля Nissan Primastar. У парі з дизельним двигуном встановлюється лише один варіант коробки – це практична і довговічна 6-ступінчаста ...

Ремонт МКПП Renault Trafic (Рено Трафік)

Ремонт МКПП Renault Trafic (Рено Трафік)

МКПП Renault Trafic вважається одним з надійніших та витриваліших механізмів. Основна причина відвідування сервісу - це не своєчасне звертання для проведення техобслуговування, заміни мастила і інших...

Ремонт КПП Спринтер

Ремонт КПП Спринтер

Механическая коробка передач в числе своих преимуществ допускает возможность обслуживания и ремонта своими руками. Если у Вас есть подходящий гараж, свободное время и душа лежит к ремеслу автомеханика...