Loading...
Ремонт МКПП Nissan Primastar

Для початку давайте розглянемо особливості коробки передач автомобіля Nissan Primastar. У парі з дизельним двигуном встановлюється лише один варіант коробки – це практична і довговічна 6-ступінчаста механіка з тривалим ресурсом роботи. Від автомата було вирішено відмовитися: автоматичні коробки передач коштують значно дорожче, це негативно позначилося б на вартості комерційного автомобіля.

Доступна ціна забезпечила йому високий попит серед перевізників та приватних покупців.

Коробка комплектується 6-ма синхронізованими передніми та однією задньою несинхронізованою передачею. Перемикання забезпечується вручну, внаслідок чого водій може повністю контролювати машину на будь-яких ділянках дороги. Механіка дозволяє швидко розвивати високу швидкість, вона дає можливість економити паливо та зменшувати постійні витрати на експлуатацію автомобіля.

Однією з обов'язкових умов тривалого використання є своєчасне технічне обслуговування. Заміну мастила необхідно проводити кожні 60-70 тис. км пробігу, трансмісійна рідина змінюється для продовження терміну служби коробки передач і запобігання поширеним поломкам. Оригінальне мастило забезпечує захист деталей від передчасного зносу та руйнування.

Нідля кого не буде відкриттям сказати, що не виконаний своєчасно ремонт МКПП для Nissan Primastar при перших озниках несправності зазвичай є причиною того, що вона стає непридатною для використання. Фахівці Autobox-STO спеціалізуються на ремонті механічних коробок передач саме іномарок. Для цього у нас є профільне обладнання і найкращі в місті спеціалісти. Також ми здійснюємо продаж запчастин до МКПП.  Якщо ви маєте авто не забувайте, що це складне обладнання і при зневажливому ставленні до нього цілком можливий його вихід з ладу.

Механіка стала популярним рішенням для комерційних автомобілів завдяки високій надійності та тривалій експлуатації. Термін використання досягає 300 тис. км пробігу, його можна порівняти з тривалістю роботи самого автомобіля. При правильному догляді та дбайливому використанні механічна коробка передач не завдає власнику жодного клопоту, вона працює безвідмовно в будь-яких дорожніх умовах.

Однак навіть найнадійніший агрегат з часом зношується. Ремонт МКПП Ніссан Прімастар може знадобитися через природне зношування деталей, проте частіше його доводиться проводити в результаті неправильної експлуатації транспортного засобу. Машина не любить частого руху ривками у корках, різких стартів з місця, руху на непрогрітому двигуні в холодну пору року.

Несправності механіки можуть виявлятися такими ознаками:

1. Проблеми із включенням передач – важіль стає важко чи неможливо перемістити у потрібне положення. Це говорить про несправності механізму перемикання, його потрібно терміново відремонтувати.

2. Вибивання передачі під час руху. Внаслідок цього погіршується тяга, знижується швидкість, підвищується витрата палива. Проблему можна усунути лише за умов майстерні.

3. Сторонні шуми в коробці – найпоширеніша перша ознака виникнення несправностей. Для їхнього усунення необхідно доставити машину в автомайстерню на діагностику.

При цих та інших ознаках неполадок механічної трансмісії скористайтесь послугами автомайстерні Autobox-STO у м. Бердичеві. Тут проводиться широкий спектр ремонтних робіт, можливе капітальне перебирання коробки та повне техобслуговування.

Читайте также

Ремонт МКПП Renault Trafic (Рено Трафік)

Ремонт МКПП Renault Trafic (Рено Трафік)

МКПП Renault Trafic вважається одним з надійніших та витриваліших механізмів. Основна причина відвідування сервісу - це не своєчасне звертання для проведення техобслуговування, заміни мастила і інших...

Ремонт КПП Спринтер

Ремонт КПП Спринтер

Механическая коробка передач в числе своих преимуществ допускает возможность обслуживания и ремонта своими руками. Если у Вас есть подходящий гараж, свободное время и душа лежит к ремеслу автомеханика...

Ремонт КПП Great Wall

Ремонт КПП Great Wall

Плановый техосмотр, проведенный по регламенту, позволяет экономить на ремонте автомобиля, в частности, своевременная диагностика коробки передач поможет вовремя заменить износившиеся детали. Каждый...