Loading...
Ремонт МКПП Renault Trafic (Рено Трафік)

МКПП Renault Trafic вважається одним з надійніших та витриваліших механізмів. Основна причина відвідування сервісу - це не своєчасне звертання для проведення техобслуговування, заміни мастила і інших витратних матеріалів. Усе це призводить до серьозних несправностей у майбутньому.

Типиовими несправностями МКПП Рено Трафик є:

Шлиці на втулці, що з'єднують дві частини первинного валу, зрізані. При такому пошкодженні транспортний засіб не рухатиметься на жодній із передач.

Зношування штока перемикання швидкостей. У цьому випадку з'являються ривки під час руху важеля, вибивання передач.

При руйнуванні, зносі підшипників вибрану швидкість увімкнути неможливо або необхідно докладати значних зусиль.

Зубці шестернь зруйновані. Походить з 6-ти ступінчастими КПП при некоректному стилі водіння.

До поширених причин появи проблем, що призводять до ремонту коробки передач, відноситься вироблення ресурсу деталей, використання неякісних запасних частин під час ремонту, експлуатація транспортного засобу з неправильно відрегульованим зчепленням та інші.

Причини звернутися до ремонту

Коробка передач "механіка" в нормі повинна легко перемикатися та не видавати сторонніх звуків. Якщо користувач спостерігає будь-які ознаки несправності, це є серйозною підставою звернутися в майстерню для проведення ремонту. Насторожити водія мають такі симптоми:

- Характерний шум при роботі коробки, навіть коли важіль знаходиться у нейтральному положенні.

- Скрегіт або скрип при перемиканні важеля.

- Погане включення будь-якої передачі, некоректна їхня робота.

- Відсутність реакції на переключену більш високу передачу.

- Мимовільне перемикання передач коробкою.

- Поява трансмісійної рідини на корпусі МКПП.

Найпоширенішими причинами проблем є граничний термін експлуатації коробки, використання у ремонті комплектуючих низької якості, порушення правил перемикання передач або експлуатація авто з несправним зчепленням.

Точну причину встановлять майстри при проведенні діагностики та визначенні оптимальних заходів для відновлення працездатності пристрою.

Майстри «Autobox-STO» швидко визначать несправність і максимальго швидко і якісно виконають ремонт МКПП нашого автомобіля Рено Трафик.

Майстри нашого автосервісу зможуть якісно та швидко відремонтувати МКПП вашого Рено Трафік, адже ми спеціалізеємося саме на ремонті механічних коробок передач на іномарки. В нашому розпорядженні: сучасне обладнання для діагностики, оригінальні запчастини від виробника, доступні ціни.

Читайте также

Ремонт КПП Спринтер

Ремонт КПП Спринтер

Механическая коробка передач в числе своих преимуществ допускает возможность обслуживания и ремонта своими руками. Если у Вас есть подходящий гараж, свободное время и душа лежит к ремеслу автомеханика...

Ремонт КПП Great Wall

Ремонт КПП Great Wall

Плановый техосмотр, проведенный по регламенту, позволяет экономить на ремонте автомобиля, в частности, своевременная диагностика коробки передач поможет вовремя заменить износившиеся детали. Каждый...

Ремонт трансмиссии Ситроен

Ремонт трансмиссии Ситроен

Когда в движении автомобиля появляются явно лишние шумы, логично предположить, что где-то в трансмиссии нарушилось слаженное взаимодействие деталей. Помимо шумов, иногда автомобиль начинает вести себя...