Loading...
Ремонт МКПП Renault Duster

Рено – французька марка автомобілів з багатою історією, яку поважає багато автомобілістів у світі. У 2010 році автоконцерн Рено на румунському заводі DACIA розпочав виробництво бюджетного кросовера DUSTER, що в перекладі означає пильовик. Автомобіль швидко став популярним як серед міських водіїв, так і серед любителів бездоріжжя.

МКПП DUSTER - це складний механізм, який при неправильній експлуатації може виходити з ладу.

Розглянемо які є ознаки можуть вказувати на несправність МКПП Рено Дастер :

- сторонній шум з коробки, що зникає або зменшується при натисканні на педаль зчеплення; - важке переключення передачі; - передачі періодично вибиває; - скрегіт і стукіт металу з боку МКПП.

Також варто відзначити основні причини, що призводять до ремонту КПП:

- порушення правил експлуатації автомобіля;

- недостатня кількість мастила в коробці передач;

- агресивна манера водіння;

- невиконана вчасно заміна мастила в КПП;

- неправильне регулювання зчеплення.

Виконати ремонт МКПП Рено Дастер можна не в кожному сервісі, тому що для отримання хорошого результату одних знань і навичок майстра буде мало. Потрібно також якісне обладнання, точний дорогий інструмент, професійні діагностичні прилади і багаторічний досвід. До ремонту КПП Рено Дастер потрібно і можна приступати тільки після попередньої діагностики, оскільки причини можуть бути в зчепленні, маховику чи інших вузлах.

Існує два варіанти ремонту МКПП:

Частковий – усунення певної поломки; Капітальний – під час якого змінюються деталі з підвищеним зношуванням (прокладки, сальники та підшипники).

У тому й іншому випадку коробка знімається і повністю розуміється. Виконується дефектовка - визначення причини виходу її з ладу. Не довіряйте ремонт вашого улюбленого автомобіля майстрам, які заманюють низькими цінами за сумнівні послуги, оскільки це надалі може обернутися плачевними результатами.

При найменшій підозрі в несправності коробки вашого Рено відразу звертатися у Autobox-STO. Адже якщо ви з цим затягнете, може знадобитися серйозний ремонт або заміна коробки передач DUSTER, а це не дешево.

Наша майстерня спеціалізується на ремонті МКПП іномарок, досвідчені фахівці швидко впораються з усуненням несправностей будь-якої складності.

Читайте также

Ремонт МКПП Volkswagen Passat B5

Ремонт МКПП Volkswagen Passat B5

Ремонт МКПП Volkswagen Passat B5 Автомобілі Фольксваген німецького виробництва мають прекрасні характеристики і експлуатаційні якості. Вони надійні, комфортні, користуються популярністю, як у до...

Ремонт КПП Toyota Camry

Ремонт КПП Toyota Camry

Тойота Камрі - японський передньопривідний седан, що завоював популярність у багатьох країнах світу. Автомобілі, зібрані саме в Японії, відрізняються гарантованою надійністю, виробник суворо стежить...

Ремонт МКПП Peugeot 406

Ремонт МКПП Peugeot 406

Peugeot 406 надійний і перевірениц часом автомобіль. У нього шикарний салон, серйозна шумоізоляція, оцинкований кузов, потужний двигун і надійна механічна коробка, доступні за ціною запчастини та б...