Loading...
Ремонт КПП Toyota Camry

Тойота Камрі - японський передньопривідний седан, що завоював популярність у багатьох країнах світу. Автомобілі, зібрані саме в Японії, відрізняються гарантованою надійністю, виробник суворо стежить за дотриманням найменших вимог якості.

Остання версія седана на механіці за вартістю значно дешевше за аналогічні на автоматі, що надалі сприяє економії на пальному і на обслуговуванні.

Механіка, як і інші типи коробок передач, потребує коректного ставлення і вчасного обслуговування. Вона вимагає заміни мастила з інтервалом мінімум у 60 тис. км пробігу, це дозволяє уникнути забруднення та руйнування поверхонь деталей. Стан шестерен, валів та інших комплектуючих безпосередньо залежить від якості мастила, тому на трансмісійній рідині краще не економити. Обслуговування рекомендується проводити за умов автомайстерні, щоб виявити можливі несправності.

Багато проблем механічної коробки пов'язані з неправильними діями водія. Несвоєчасне включення потрібної передачі, пропуск рекомендованих термінів обслуговування, агресивна манера водіння – це створює умови для прискореного зносу деталей. Автомобіль Е-класу розрахований тільки на хороші дороги, така машина швидше виходить з ладу при частій пробуксовці в снігу або бруді. Виявлення неполадок на ранній стадії дає можливість запобігти серйознішим проблемам.

Розглянемо можливі несправності, їх наслідки та на що потрібно звернутися увагу:

- зношування сальників, що призводить до витоку трансмісійної рідини. Важливо вчасно знайти джерело протікання, щоб не допустити серйозного зносу агрегату та його передчасного руйнування;

- пошкодження підшипників. Їх можна виявити за характерним гудінням та іншими сторонніми звуками під час руху автомобіля. Пошкоджені підшипники потребують термінової заміни;

- зношування компонентів механізму перемикання. Через це стає все важче включити потрібну передачу, можливе вибивання передачі на швидкості. Необхідно якнайшвидше звернутися за допомогою до фахівців, знайти причину неполадки та усунути її.

Щоб швидше повернути автомобіль до роботи та уникнути серйозних пошкоджень, скористайтесь послугами автомайстерні Autobox-STO в м. Бердичеві. Ми пропонуємо кваліфіковану допомогу: досвідчені фахівці швидко проведуть діагностику, виявлять та усунуть будь-які неполадки.

Ми багато років працюємо виключно з механічними коробками передач будь-яких представників модельного ряду Toyota. Наші фахівці відмінно знаються на особливостях японських коробок передач. Кваліфіковані механіки мають у своєму розпорядженні все необхідне оснащення та інструменти, це дозволяє швидко і якісно виконати будь-яку роботу.

У майстерні Autobox-STO також представлений широкий вибір необхідних запчастин. Зателефонуйте та запишіть автомобіль на діагностику, ремонт буде завершено у найкоротші терміни.

Читайте также

Ремонт МКПП Peugeot 406

Ремонт МКПП Peugeot 406

Peugeot 406 надійний і перевірениц часом автомобіль. У нього шикарний салон, серйозна шумоізоляція, оцинкований кузов, потужний двигун і надійна механічна коробка, доступні за ціною запчастини та б...

Ремонт МКПП Toyota Corolla

Ремонт МКПП Toyota Corolla

Ремонт МКПП Toyota Corolla. Автомобілі Toyota характеризуються надійністю, якісною збіркою, витривалістю. Але як і у всіх інших автомобілів, коробка передач цього автомобіля потребує ремонту піс...

Ремонт МКПП  Nissan Pathfinder

Ремонт МКПП Nissan Pathfinder

Ремонт МКПП Nissan Pathfinder Автомобілі Nissan Pathfinder комплектують варіаторами, автоматами та 6-ступінчастою механікою. МКПП ставлять на автівки з двигуном об'ємом 2.5 літрів. При звичайн...