Loading...
Ремонт МКПП  Nissan Pathfinder

Ремонт МКПП Nissan Pathfinder

Автомобілі Nissan Pathfinder комплектують варіаторами, автоматами та 6-ступінчастою механікою. МКПП ставлять на автівки з двигуном об'ємом 2.5 літрів. При звичайному режимі експлуатації агрегат може досягати до 200 тис . км. пробігу без капремонту. Чого не можна сказати про зчеплення. У кросоверах з механічною коробкою передач зчеплення зазвичай зношується після 110-120 тис. км. Про те, що воно «вмирає», говорять ривки при перемиканні, наростанні обертів двигуна без збільшення швидкості. У таких випадках зчеплення зазвичай змінюють.

Незважаючи на загальну надійність трансмісії, ремонт коробки Ніссан Патфайндер може знадобитися і до 100-тисячного рубежу. Найчастіше МКПП виходить з ладу через перевантаження і систематичні порушення правил експлуатації. Через пошкодження вузла з'являються різні збої та складності перемикання. Несправності, що виникли, негативно впливають на керованість автомобілем. А це знижує не лише комфорт, а й безпеку руху.

На несправність механіки можуть вказувати різні ознаки - від шумів до відсутності відгуку машини на перемикання передач. Будь - яка некоректна поведінка вузла може стати причиною аварії . Тому за будь-яких неполадок треба робити діагностику, обслуговування МКПП Ніссан Патфайндер або ремонт. Розглянемо основні ознаки і причини виходу з ладу МКПП Нісан Патфайндер:

- з'явився шум чи стукіт.

Причин такого симптому може бути безліч - від зносу підшипників, осьового переміщення валів до поломки синхронізаторів, неякісного мастила в МКПП і т.д.

- Вибиває передачі.

Вимикання передач, мимовільний перехід важеля в нейтральне положення або нечітке включення може бути викликано цілою низкою проблем. У тому числі: помилки включення, поломка кілець і пружин синхронізаторів, ослаблення кріплень, вироблення елементів механізму перемикання передач та інших.

- Складно перемикати передачі.

До такого дефекту призводять несправності зчеплення, синхронізаторів, деформація важеля, ослаблення затягування болтів тощо.

- Тече мастило.

Підтікання трансмісійної рідини на корпусі або маслянисті сліди на асфальті можуть залишатися через те, що зношені сальники, негерметичні стики, є пошкодження корпусу.

Усі ці симптоми говорять про те, що в коробці є проблеми, які треба усувати. Зволікання може призвести до повної поломки вузла, що не дасть вашій автівці зрушити з місця.

У своїй практиці ми стикалися з різними поломками механічних коробок Nissan Pathfinder. Найчастіше вузол починав "барахлити" або через фізичне зношування після 150-тисячного пробігу, або після сильних пробуксовок та інших перевантажень.

Приймаючи автомобіль Nissan Pathfinder на ремонт МКПП, ми гарантуємо професійне усунення всіх причин несправності. У кожному з описаних випадків наші фахівці пров одили діагностику, дефектовку, ремонтували або замінили коробку.

Наша компаниія Autobox-STO спеціалізується на ремонті та обслуговуванні саме механічних коробок передач іномарок. Наші спеціалісти справжні майстри своєї справи. Вони швидко виконають ремонт будь-якої складності від заміни мастила до капремонту МКПП. Візит до нас це не лише економія часу та ваших нервів, але і ваших коштів. Також у нас завжди в наявності усі необхідні оригінальні запчастини і мастила.

Читайте также

Ремонт МКПП Volkswagen Transporter T5

Ремонт МКПП Volkswagen Transporter T5

Найчастіше виробники автомобілів комплектують базові моделі механічними коробками перемикання передач. Необхідність здійснити своєчасний ремонт МКПП Volkswagen Transporter T5 обумовлена ​​тим, щоб н...

Ремонт МКПП Nissan Primastar

Ремонт МКПП Nissan Primastar

Для початку давайте розглянемо особливості коробки передач автомобіля Nissan Primastar. У парі з дизельним двигуном встановлюється лише один варіант коробки – це практична і довговічна 6-ступінчаста ...

Ремонт МКПП Renault Trafic (Рено Трафік)

Ремонт МКПП Renault Trafic (Рено Трафік)

МКПП Renault Trafic вважається одним з надійніших та витриваліших механізмів. Основна причина відвідування сервісу - це не своєчасне звертання для проведення техобслуговування, заміни мастила і інших...