Loading...
Ремонт МКПП Peugeot 406

Peugeot 406 надійний і перевірениц часом автомобіль. У нього шикарний салон, серйозна шумоізоляція, оцинкований кузов, потужний двигун і надійна механічна коробка, доступні за ціною запчастини та бортовий комп'ютер - це при тому що автомобілю вже більше 20 років! Але після 12-15 років експлуатації авто потребує ремонту.

Ремонт МКПП Пежо 406 також є невід'ємною частиною при тривалій експлуатації даного автомобіля. У 90% випадках це знос деталей, який вимагає заміни на нові. Типові проблеми з якими звертаються власники - заміна зчеплення, ремонт МКПП (заміна підшипників, сальників). Незважаючи на те, що "Пежо 406" має досить надійну механічну коробку передач, згодом вона теж потребує ремонту.

Багато власників нехтують першими симптомами, такими як поява шуму, важке перемикання тієї чи іншої передачі та інші. Використання автомобіля поки він остаточно не зупиниться, призводить до коштовного ремонту або навіть повної заміни МКПП.

Доцільніше вчасно звернутися до СТО, де буде грамотно проведена діагностика. У більшості випадків це дозволяє обійтися заміною того чи іншого підшипника, сальника, прокладки та іншого. Але необхідно враховувати, що МКПП Reugeot 406 – складний сучасний механізм. Тому будь-яке втручання в нього можна довірити лише досвідченим майстрам.

Самостійний ремонт найчастіше закінчується виникненням ще більших проблем . Давайтн розглянемо "симптоми" поломки коробки передач на Пежо 406:

• сторонній шум або гул під час руху автомобіля;

• шум первинного валу на холостих оборотах двигуна при стиснутій педалі зчеплення пропадає;

• передачі включаються не чітко;

• передачі включаються з металевим тріском;

• вбиває передачі;

Ось невеликий перелік типових проблем, які можуть виникнути з вашою коробкою передач.

Якщо у вас з'явилися ці несправності МКПП, не тягніть з діагностикою коробки передач.

Кожен автовласник має знати, що ремонт механічної коробки у Autobox-STO виконується за допомогою високоточних сучасних інструментів, не менш важливою є кваліфікація та досвід спеціалістів, що здійснюють ремонт МКПП.

Вартість ремонту коробки передач залежить від багатьох факторів, зокрема, від цін на запчастини, так як ціна на роботу у нас завжди стабільна.

Зроблений вчасно ремонт МКПП Пежо 406 запорука довгої та бездоганної роботи вашого автомобіля. Наша компанія здійснює ремонт коробок передач для всіх іномарок також ми здійснюємо продаж оригінальних запчастин.

Читайте также

Ремонт МКПП Toyota Corolla

Ремонт МКПП Toyota Corolla

Ремонт МКПП Toyota Corolla. Автомобілі Toyota характеризуються надійністю, якісною збіркою, витривалістю. Але як і у всіх інших автомобілів, коробка передач цього автомобіля потребує ремонту піс...

Ремонт МКПП  Nissan Pathfinder

Ремонт МКПП Nissan Pathfinder

Ремонт МКПП Nissan Pathfinder Автомобілі Nissan Pathfinder комплектують варіаторами, автоматами та 6-ступінчастою механікою. МКПП ставлять на автівки з двигуном об'ємом 2.5 літрів. При звичайн...

Ремонт МКПП Volkswagen Transporter T5

Ремонт МКПП Volkswagen Transporter T5

Найчастіше виробники автомобілів комплектують базові моделі механічними коробками перемикання передач. Необхідність здійснити своєчасний ремонт МКПП Volkswagen Transporter T5 обумовлена ​​тим, щоб н...