Loading...
Ремонт МКПП Volkswagen Passat B5

Ремонт МКПП Volkswagen Passat B5

Автомобілі Фольксваген німецького виробництва мають прекрасні характеристики і експлуатаційні якості. Вони надійні, комфортні, користуються популярністю, як у досвідчених водіїв, так і у автолюбителів-початківців. Коробка передач, встановлена ​​в автомобілі цієї марки, призначена для їзди в спокійному режимі.

Але при тривалих багатогодинних простоях і уповільненому темпі руху в міських короках, а також при використанні авто у важкому режимі (невідповідність включеної передачі швидкісному режиму, агресивний стиль водіння) деталі МКПП зношуються і пошкоджуються, що призводить до часткового або капітального ремонту коробки Пасат Б5 у деяких випадках її повної заміни.

Якщо під час експлуатації автомобіля ви помітили, що:

• витрата мастила значно збільшилася;

• зчеплення не виконує свої безпосередні функції (вийшло з ладу);

• після включення необхідної передачі її вибиває, слід звертатися до сервісу.

Несправностями МКПП Volkswagen Passat B5 можуть бути такі:

• при наявності важеля в нейтральному положенні нехарактерний шум у коробці. Це говорить про несправність підшипників і усувається заміною деталей, що прийшли в непридатність, на нові.

• Якщо шуми чути, коли машина перебуває в робочому стані, це свідчить про знос муфт синхронізаторів, шестерень або підшипників. Для усунення необхідно зробити заміну зіпсованих деталей на нові.

• При мимовільному вимкненні передач (без втручання водія) може бути пошкоджена важільно-тягова система перемикання швидкостей. Щоб усунути дефект, потрібно підтягнути фіксатор на підшипнику ведучої шестерні або полагодити фіксуючі елементи.

• Утруднене перемикання швидкостей свідчить про можливе ослаблення кріплень приводу перемикання передач, про поломку важеля. Ще одним варіантом поломки може виступати несправність гнучкого дроту, за допомогою якого перемикається швидкість або засмічення мастило.

• Стукання в процесі перемикання КПП викликають пошкоджені синхронізатори або шестерні. Усунення проблеми здійснюється шляхом заміни деталей, що прийшли в непридатність, на нові.

Майстерня «Autobox-STO» здійснює ремонт коробки VW Passat B5 марки Фольксваген, використовуючи безпосередньо оригінальні запчастини. Це дозволяє відремонтувати автомобіль, не витрачаючи багато часу.

Отож підсумуємо. Основними причинами несправностей механічної коробки передач Пасат Б5 можуть бути:

• Поломка або деформування підшипників, шестерні, інших елементів.

• Коли відбувається розбіжність осей картера зчеплення та коленвала.

• При зносі синхронізаторів.

• У разі втрати еластичності або стирання ущільнювачів важеля перемикання швидкостей.

При найменшій підозрі на несправність слід негайно звертатися до спеціаліста для більш детальної діагностики.

В Autobox-STO проводиться технічне обслуговування багатьох марок автомобілів іноземного виробництва, до яких належать Toyota, Ford, Chevrolet, Daewoo, Peugeot, Opel, Mazda, Kia, Nissan, Honda, Hyundai, Skoda та інші.

У нас власники транспортних засобів іноземного виробництва можуть не лише замінити зношені деталі, а й зробити капітальний ремонт коробки.

Ремонтні роботи здійснюються у кілька етапів:

- проведення майстром діагностики та візуального огляду для встановлення поломки;

- обговорення з власником авто способів ліквідації поломки та уточнюється, який вид робіт використовуватиметься – частковий або капітальний ремонт МКПП;

- на спеціальному стенді проводиться розбирання, наступне складання та встановлення МКПП на автомобіль;

- по завершенні виконня робіт проводиться післяремонтний огляд.

Фахівці Autobox-STO не просто виконують ремонт, а роблять це якісно, ​​оскільки наш центр піклується про свою репутацію та комфорт клієнтів. Цінова політика нашої компанії є досить прийнятною. Більш детально з цінами можна ознайомитися на особистій консультації за телефоном, зазначеним на сайті або особисто відвідавши нашу компанію.

Читайте также

Ремонт КПП Toyota Camry

Ремонт КПП Toyota Camry

Тойота Камрі - японський передньопривідний седан, що завоював популярність у багатьох країнах світу. Автомобілі, зібрані саме в Японії, відрізняються гарантованою надійністю, виробник суворо стежить...

Ремонт МКПП Peugeot 406

Ремонт МКПП Peugeot 406

Peugeot 406 надійний і перевірениц часом автомобіль. У нього шикарний салон, серйозна шумоізоляція, оцинкований кузов, потужний двигун і надійна механічна коробка, доступні за ціною запчастини та б...

Ремонт МКПП Toyota Corolla

Ремонт МКПП Toyota Corolla

Ремонт МКПП Toyota Corolla. Автомобілі Toyota характеризуються надійністю, якісною збіркою, витривалістю. Але як і у всіх інших автомобілів, коробка передач цього автомобіля потребує ремонту піс...