Loading...
Чому Volkswagen відмовиться від механічних коробок передач у Golf?

Чому Volkswagen відмовиться від механічних коробок передач у Golf?

До 2024 року Volkswagen відмовиться від механічних коробок передач у Golf і покладається на трансмісії з подвійним зчепленням, щоб відповідати нормам викидів Euro 7.

За словами Кая Грюніца, керівника відділу технічного розвитку Volkswagen, VW планує відмовитися від механічної трансмісії на всіх моделях Golf, включаючи GTI, у 2024 році, коли поточний Mk8 отримає рестайлінг. Він сказав Autocar, що механічна коробка передач буде відмовлена, щоб допомогти автовиробнику відповідати суворим новим нормам викидів Euro 7. У наступному поколінні Golf не буде ручного керування», — сказав Грюніц журналу, хоча журнал повідомляє, що VW може змінити свою думку, якщо в проект правил Євро 7 будуть внесені зміни до того, як законодавство набуде чинності.

У звіті не згадується, чи північноамериканські версії Golf, які не підпадають під дію нормативів щодо викидів євро, також втратять свої ручні опції, але це виглядає ймовірно з чисто виробничої точки зору. GTI та R — єдині моделі Golf, які пропонуються в США, у 2022 році було продано лише 8423 одиниці. Велика частина цих покупців, мабуть, вибрала DSG, тому ми не можемо уявити, що Volkswagen намагатиметься зберегти механічну коробку передач для такої невеликої аудиторії.

Незважаючи на те, що різниця у викидах CO2 між Golf з механічною коробкою передач і Golf із подвійним зчепленням становить лише 2 г/км, у сотнях тисяч Golfs це може мати великий вплив на середні викиди автопарку.

Норми Євро-7 мають набути чинності в середині 2025 року, але кілька автовиробників відмовилися від цих пропозицій, які, на їхню думку, є непотрібними та призведуть до того, що покупці будуть платити більше за свої автомобілі.

Читайте также

Нова культова версія Subaru WRX на

Нова культова версія Subaru WRX на "механіці"

Нова культова версія Subaru WRX на "механіці" Subaru представила нову версію культового WRX. Він має додаткове позначення TR і може порадувати не всіх шанувальників. Subaru WRX має велику кі...