Loading...
Звіт про ремонт КПП Opel Vivaro у автосервісі AutoBox-STO у місті Бердичів</p>

Звіт про ремонт КПП Opel Vivaro у автосервісі AutoBox-STO у місті Бердичів

Власник легковантажного автомобіля Opel Vivaro звернувся до нашого автосервісу AutoBox-STO у місті Бердичів із проблемою, що виникла у коробці передач його автомобіля. Він обрав наше бо чув позитивні відгуки від знайомих.

Після проведеної детальної діагностики наші майстри виявили низку неполадок у коробці передач Opel Vivaro. Серед них були виявлені зношені синхронізатори, пошкоджені опорні підшипники та витік мастила, також власник попросив замінити щеплення. Ці проблеми спричиняли незручності під час переключення швидкостей та неефективну роботу коробки передач.

Для виправлення цих неполадок наші кваліфіковані механіки провели комплексний ремонт коробки передач, який включав у себе заміну зношених синхронізаторів та опорних підшипників, а також ущільнення та заміну мастила також була проведена заміна щеплення. AutoBox-STO - профільне СТО по ремонту механічних коробок передач. Наші спеціалісти завжди використовуємо лише оригінальні запчастини, що гарантує надійність і довговічність проведених ремонтних робіт.

Після завершення ремонту власник автомобіля залишився повністю задоволений результатом виконаної роботи. Коробка передач Opel Vivaro почала працювати бездоганно, а автомобіль знову став ефективним засобом транспортування. Ми завжди готові надати якісний сервіс нашим клієнтам і відмінну якість проведених ремонтних робіт.

Читайте также