Loading...
Звіт про ремонт МКПП Skoda Octavia 2.0 бензин 2005 р. в Autobox-STO

Звіт про ремонт МКПП Skoda Octavia 2.0 бензин 2005 р. в Autobox-STO

Власник автомобіля Skoda Octavia 2.0 бензин 2005 року звернувся до нашого автосервісу Autobox-STO з проблемою, що виникла у механічній коробці передач. Він обрав наше СТО за рекомендацією друга, який раніше користувався нашими послугами і був задоволений результатом.

Після детальної діагностики наші спеціалісти виявили декілька неполадок у механічній коробці передач Skoda Octavia. Серед них були зношені опорні підшипники, пошкоджені синхронізатори та витік мастила. Ці проблеми призвели до неправильної роботи коробки передач, що ускладнювало переключення швидкостей та призводило до неприємних шумів під час їзди.

Для усунення цих неполадок був проведений комплексний ремонт механічної коробки передач, який включав у себе заміну зношених опорних підшипників, синхронізаторів та ущільнювачів, а також усунення витоку мастила та його заміну. Ми використовували лише оригінальні запчастини, які мають відповідність стандартам виробника.

Після завершення ремонту власник автомобіля був повністю задоволений результатом виконаної роботи. Коробка передач почала працювати бездоганно, а автомобіль став працювати гладко та ефективно. Ми завжди раді надавати якісний сервіс нашим клієнтам і раді забезпечити надійність і довговічність проведених нами ремонтних робіт.

Читайте также