Loading...
Звіт про ремонт механічної коробки передач Renault Master у автосервісі AutoBox-STO у місті Бердичів

Звіт про ремонт механічної коробки передач Renault Master у автосервісі AutoBox-STO у місті Бердичів

У нашому автосервісі AutoBox-STO, що розташований у мальовничому місті Бердичів, завжди раді допомогти нашим клієнтам з різними автомобільними проблемами. Сьогодні ми хочемо поділитися з вами історією ремонту механічної коробки передач Renault Master 2.3 дизельного автомобіля 2015 року випуску.

Наш автосервіс отримав заявку від клієнта щодо несправності в коробці передач його автомобіля Renault Master. Виявленням причини несправності було встановлено - проблема полягала в дефекті механізму перемикання передач.

Наші висококваліфіковані майстри використовуючи сучасне обладнання провели комплексний ремонт механічної коробки передач. Під час ремонту були замінені пошкоджені деталі, відремонтовані механізми перемикання передач та забезпечено правильне налаштування всіх компонентів.

Після завершення робіт наші фахівці провели комплексне тестування автомобіля, щоб переконатися в якості та надійності проведеного ремонту. Результат тесту підтвердив відмінну роботу механічної коробки передач Renault Master.

Наша команда завжди готова надати якісні послуги з ремонту та обслуговування автомобілів найпопулярніших іномарок та моделей. Автосервіс AutoBox-STO у Бердичеві - це гарантія надійного та професійного ремонту вашого автомобіля!

Звертайтеся до нас і переконайтеся в якості наших послуг!

Читайте также

Проблема Витікання Мастила з Механічної Коробки Передач: Причини та Шляхи Розв'язання

Проблема Витікання Мастила з Механічної Коробки Передач: Причини та Шляхи Розв'язання

Проблема Витікання Мастила з Механічної Коробки Передач: Причини та Шляхи Розв'язання Механічна коробка передач - невід'ємна частина автомобіля, яка забезпечує правильну передачу потужності двиг...